Tillbaka

Inspirationsdag för unga slöjdare i Gävleborg

Är du 16–25 år och intresserad av slöjd? Drömmer du om att ta ditt slöjdande vidare utifrån var du befinner dig idag? Vill du skapa nätverk, träffa andra och få inspiration och tips från redan etablerade slöjdare och aktiva föreningar?

Då vill vi hälsa dig välkommen till en heldag som vänder sig till just dig!

Medverkande:

Erik Olof Wiklund, konstnär och författare.
I sina verk arbetar Erik Olof Wiklund med konst och litteratur som ofta utgår från hembygden och historians möte med samtiden.

Helena Bratt, konstnär, slöjdare och kulturmålare.
Helena Bratt gör allt ifrån att tälja korv med bröd, tryck på textil, brodera, återskapa historiska målningar, restaurera förgyllning på gravstenar, undervisa i olika former av skapande och att föreläsa inom olika ämnen.

Erik Olof Wiklund och Helena Bratt delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Du har möjlighet att ställa frågor och samtala kring slöjdandets villkor och möjligheter.

Dessutom kommer du att få skapa praktiskt och göra något du kan ta med dig hem. Vi provar på hur en teknik kan användas för olika material och format.

Bra att veta
Dagen är kostnadsfri.
Lunch och fika ingår. Uppge eventuella allergier när du anmäler dig.
Sista anmälningsdag är den 25 februari.

Har du frågor?
Kontakta Gun Hedlund tfn 070-681 90 02, eller Eva-Lisa Krabbe 070-606 71 65

 

Anmälan
Senast den 25 februari till Studieförbundet Vuxenskolan på tfn 020-120 28 08 eller webbanmälan: Inspirations- & nätverksdag för unga slöjdare i Gävleborg - SV Gävleborg

Arrangör:
Gästrike Hälsinge Hemslöjdsförbund
Studieförbundet Vuxenskolan
Sätergläntan med stöd från Gunvor Göranssons kulturstiftelse
Kulturens kapillärer