Välkommen till SV Dalarna

Se aktuella arrangemang och inbjudningar - följ oss på Facebook

SV Dalarna på Facebook

Välkommen till SV Dalarna

Hitta din lokala kontakt.

Se våra lokala kontor här

Kurser hos SV Dalarna

Aktuellt

Tack till alla våra fantastiska cirkelledare och deltagare!

...Tänk, tidigare i våras viste vi ännu inte om vi skulle kunna träffas igen som vanligt. Om våra önskningar om att åter få samlas för att lära nytt, inspireras, fördjupa oss, prova-på och komma vidare tillsammans i studiecirkeln skulle kunna bli verklighet igen. 

Men restriktionerna togs bort och vi kunde äntligen ses igen nästan som vanligt. Och inte på vilket sätt som helst, utan kanske med mer kraft och engagemang från er cirkelledare och samordnare än någonsin! 

Vi vill tacka dig för din insats och för att just du väljer folkbildningen och Studieförbundet Vuxenskolan Dalarna som platsen för ditt engagemang! 

Det är i samtalet, ofta i människors olikheter men inte sällan i gemensamma intressen, som vi växer och bygger ett hållbart, tillitsfullt och demokratiskt samhälle. Häri ligger det verkligt unika med folkbildningen. Vi vill så klart nå fler med våra möjligheter, träffpunkter och mötesplatser. 

Så bjud gärna med en vän och låt Studieförbundet Vuxenskolan bli en plats för alla! 

 

Vi fortsätter även att erbjuda digitala lösningar att mötas!

Vi fortsätter att genomföra digitala träffar för er som önskar det. Dessutom erbjuder vi stöd åt föreningar och organisationer så att deras medlemmar kan fortsätta att träffas digitalt och bedriva sin verksamhet. Hos oss finns också kultur på distans.

Gå en distanskurs hemifrån eller starta en egen distanscirkel! 

Du kan välja mellan en mängd olika ämnen och områden. Vi erbjuder dig som är nyfiken på att hålla ditala träffar flera olika utbildningar i den tekniken. Kontakta oss 0243-820 80 eller dalarna@sv.se

Du som är deltagare har tillgång till alla kurser och föreläsningar som erbjuds av Studieförbundet Vuxenskolaner i hela landet att välja på nu när avstånden och geografin inte begränsar urvalet. Läs mer här på vår hemsida vad som är på gång.